Watersporten genoeg in Zeeland! Hier heb je alle ruimte voor watersport.

Watersport in Zeeland

In Zeeland is er áltijd een strand te vinden waar de wind precies goed staat voor het beoefenen van watersport. Voor alle niveaus kun je in Zeeland terecht; van rustige wateren (zoals het Veerse Meer en het Grevelingenmeer) tot uitdagende wateren zoals de open Noordzee. 

Maak kennis met

de Zeeuwse watersport

De onderwaterwereld

van Zeeland

Scheepswrakken, parende sepia’s, zeepaardjes. De wereld onder water is in Zeeland minstens even kleurrijk en afwisselend als de wereld op het land. De Zeeuwse wateren zijn dan ook populaire duikgebieden in West-Europa. Met name Nationaal Park de Oosterschelde en de Grevelingen zijn drukbezochte duikwaters. 
Om deze video af te kunnen spelen dien je de marketingcookies te accepteren,wijzig hier je cookie instellingen

Zeeuwse vaartocht

In Zeeland kun je op talloze manieren het water op. En er is bijna niets zo ontspannend als dat. Ze kun je heerlijk varen op de Oosterschelde of de Noordzee. Maar ook de Zeeuwse binnenwateren zoals het Veerse Meer en het Grevelingenmeer zijn perfect voor een vaartocht.

Ontdek Zeeland

vanaf het water

In Zeeland kan álles

Watersporten die je juist in Zeeland goed kan beoefenen zijn onder andere: kitesurfen(golf)surfenwaterskiën, wake-boarden, blow-karten, kajakken en kanoënEn natuurlijk niet te vergeten: duiken. De onderwaterwereld in Zeeland is prachtig!

Kies jouw

favoriete activiteit