Waar wil jij wonen in Zeeland?

Wonen in Zeeland betekent mogelijkheden. Veel mogelijkheden. In Zeeland heb je de vrije keuze. Wil je wonen aan het strand? Of strijk neer op het platteland. Leef je droom in je eigen boerderij. Of kies voor een woning aan één van de Zeeuwse grachten. Kriebelt het al? Lees hier over de mogelijkheden met betrekking tot wonen in Zeeland!

Wonen zoals jij wilt

In Zeeland kun jij wonen zoals jij wilt. Wonen aan zee. Landelijk wonen. Vrij wonen op het Zeeuwse platteland. Wonen aan de grachten in één van de top 10 monumentale steden van Nederland. Wonen met een hoog uitzicht. Noem het maar op, in Zeeland vind jij je droomwoning. Benieuwd hoe is het om in een Zeeuwse stad zoals Middelburg te wonen? Lees dan over hoe Henri de stap heeft genomen en is verhuisd van Delft naar Middelburg met zijn gezin.

De belangrijkste reden om naar Zeeland te verhuizen: meer ruimte om jouw droom te realiseren. Een atelier maken in een boerenschuur? Een moestuin of kippenhok achter je huis. Eindelijk écht duurzamer gaan leven. Kinderen die een boomhut bouwen in de tuin. Paardrijden in de duinen. Spelen aan zee. Meer in balans zijn, iedere dag. Niet alleen op vakantie. Wil je meer weten over leven in Zeeland? Of ben je al helemaal overtuigd? Lees dan snel verder en vind jouw droomwoning!

Hier kun je monumentaal wonen

Monumentaal wonen

Vind jouw droomwoning in Zeeland.

Landelijk wonen

Modern en duurzaam wonen

Nieuwbouw Goes
01
03

Nieuwbouwprojecten in Zeeland

Overweeg jij om in Zeeland te wonen? Leuk! De zoektocht naar jouw droomwoning kan, vooral gezien de huidige woningmarkt, erg lastig zijn. Gelukkig wordt in Zeeland hard gewerkt aan moderne en energiezuinige nieuwbouwwoningen. Of je nou middenin de natuur wilt wonen of aan de rand van de stad, door heel Zeeland en op allerlei unieke plekken vind je nieuwbouwprojecten. Ontdek uit welke nieuwbouwprojecten je kunt kiezen!

Udo Gundlach, Ortopedisch Chirurg

“In Amsterdam heb je een bovenverdieping, hier heb je een heel pand”

Udo Gundlach groeide op in Hilversum en studeerde Geneeskunde in Utrecht. Na zijn specialisatie kon hij aan de slag als orthopedisch chirurg in het ADRZ in Goes. De overgang vanuit ’t Gooi naar Zeeland was zowel voor hem als zijn gezin wel even wennen. Maar de verschillen blijken minder groot te zijn en de voordelen van in Zeeland wonen des te groter.

Lees meer over Middelburg

1143

Middelburg kent 1143 Rijksmonumenten

52

Op de Dam bevinden zich de meeste Rijksmonumenten. Dit zijn er 52.
Om deze video af te kunnen spelen dien je de marketingcookies te accepteren,wijzig hier je cookie instellingen

Huren in Zeeland

Liever een woning huren? Ook dat kan in Zeeland. Wij hebben de verhuurders per regio voor je op een rijtje gezet. Eén van de grootste aanbieders van huurwoningen in Zeeland is trouwens 'Zuidwestwonen'. Je kunt op hun website je eigen profiel aanmaken en op zoek gaan naar jouw ideale huurwoning! Zeeuwland is ook een grote aanbieder van huurwoningen op Schouwen-Duiveland en Walcheren. Bekijk hieronder welke woningcorporaties er nog meer zijn per regio. 

Benieuwd naar koopwoningen in Zeeland?

Bekijk hieronder welke woningen er op Funda te koop staan!

Koopwoningen op Funda

Of kies zelf je favoriete woonomgeving!