HomeHome
Home
Visit
Wat te doen
Zwemmen

Zwemmen

Zwemmen kan in allerlei Zeeuwse wateren. Van de zee en binnenmeren tot binnen- en buitenzwembad; er is voor iedereen wel iets. Ook met kinderen heb je veilige plekken waar je kunt gaan zwemmen. Benieuwd wat jou opties zijn? We zetten ze voor je op een rijtje!

Zeewater

Met een kustlijn van maar liefst 650 kilometer kun je in Zeeland heerlijk zwemmen. De mooie baaien, de stoere Noordzee of een dorp met een strand bij de zeedijk; er zijn plaatsen genoeg waar je heerlijk kunt zwemmen. Benieuwd naar de mooiste Zeeuwse stranden?

Binnenwater

Natuurlijk biedt Zeeland meer dan alleen zee. In de binnenmeren kunnen kinderen veilig spelen en zwemmen. In het Veerse Meer zijn acht stranden officiële zwemwaterlocaties. Het is ook zalig zonnen en heerlijk zwemmen aan de oevers van het Grevelingenmeer. De omgeving is mooi. Er is alles aan gedaan om het je naar de zin te maken. Stranden, ligweides, douches, toiletten. Alles voor een aangenaam verblijf.

Zwembaden

Zeeland heeft een groot aantal binnen- en buitenzwembaden. Van ‘eenvoudige’ zwembaden tot spectaculaire subtropische zwemparadijzen. Goed voor een spetterende dag plezier. Ga bijvoorbeeld naar Omnium in Goes, Zwemparadijs De Roompot in Kamperland of het openluchtbad in Terneuzen. Ook in de wintermaanden zijn veel zwembaden open.

Filters

Resultaten (0)