HomeHome
Home
Visit
Toegankelijkheid in Zeeland
Panoramaroute Zeeuws-Vlaanderen Groede

Toegankelijkheid in Zeeland

Wanneer je fysiek beperkt bent, betekent dit niet dat je niet op vakantie kunt naar Zeeland. Of dat je geen stranden en attracties kunt bezoeken. Nee, daar zorgen wij wel voor. Samen. Op deze pagina geven we je zoveel mogelijk praktische tips om jouw verblijf in Zeeland zo heerlijk en zorgeloos mogelijk te maken!

Alles voor een verblijf met rolstoel in Zeeland

Met de rolstoel op vakantie in Zeeland? Dan wil je zeker weten dat alles is afgestemd op jouw behoeftes. Of dat nu om een geschikte hotelkamer gaat of de verhuur van een speciale strandrolstoel. Jij wilt net als ieder ander kunnen genieten van Zeeland.  

Op deze pagina geven we je zoveel mogelijk tips en praktische links om een heerlijk verblijf in Zeeland te hebben. Van rolstoelverhuur tot rolstoelvriendelijke stranden, accommodaties en horeca. Van rolstoelvriendelijke campings tot toegankelijke musea en wandelpaden. Wij hebben het voor je uitgezocht. Voel je welkom in Zeeland!

Let op: alhoewel de informatie op deze pagina recent gecheckt is (mei 2021), kan het zijn dat de informatie niet up-to-date is. Bel daarom altijd voor vertrek nog even naar je gewenste locatie!

Toegankelijk Schouwen-Duiveland

Gastvrij genieten

Strandrolstoel huren?

Bekijk de aanbieders

Toegankelijk Terneuzen

Ongehinderd genieten

Rolstoelvriendelijke wandelroutes

Wist je dat er rolstoel- en rollatorvriendelijke wandelroutes zijn in de gemeente Reimerswaal? Bijvoorbeeld in Yerseke. Kijk op de website van Stichting Landschapsbeheer Zeeland voor informatie over deze routes en voor kaarten van de routes. 

Meer lezen?

Wil jij meer lezen over vakantie met zorg in Zeeland of heb je nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze pagina Vakantie met Zorg en lees meer over de dialyse centra, ziekenhuizen en 24 uurs apotheken in Zeeland.