Ondernemen in Zeeland

Bouwen Roompot kantoor in Goes - Invest in Zeeland
Ondernemen in Zeeland in de food sector in kassen
Ondernemen in Zeeland bij netwerkbijeenkomst Zeeland Business op strand

Eigen bedrijf starten

Of je al ondernemer bent, of je staat aan de start van je eigen bedrijf, iedereen is welkom in Zeeland, dus jij ook!

In de provincie proberen diverse organisaties ondernemers zo goed mogelijk te helpen en te ondersteunen. Naast de Kamer van Koophandel kennen wij in Zeeland bijvoorbeeld de organisaties Invest in Zeeland en Zeeland Business. Dat maakt ondernemen in Zeeland een stuk eenvoudiger.

Zeeland Business

Zeeland Business, centraal gevestigd in Goes, is een ondernemend evenementenbureau en uitgeverij. De afgelopen jaren heeft Zeeland Business zich ontwikkeld tot kennisplatform voor iedereen die overweegt een bedrijf te beginnen, een jonge onderneming heeft of een netwerk wil opbouwen.

Voor startende- en jonge ondernemingen organiseert Zeeland Business, vanuit Startersdagen.com Starters- en Ondernemersdagen door heel Nederland. Benieuwd naar de aankomende Starters- en Ondernemersdagen? Je vindt ze hier.

Bij ondernemen hoort ook het opbouwen van een netwerk. Zeeland Business heeft voor ondernemers in de loop der jaren het ZB ondernemersnetwerk opgebouwd. Dit is het een van de grootste Zeeuws overschrijdende netwerken van Zeeland.

Je bent meer dan welkom om als introducee op een deze netwerkbijeenkomsten aan te schuiven! Bekijk hier het overzicht van de geplande netwerkbijeenkomsten.


Invest in Zeeland

Invest in Zeeland ondersteunt bedrijven die zich willen vestigen of uitbreiden in Zeeland. Zij ondersteunen je graag bij alle mogelijke vragen die je hebt met hun kennis en groot netwerk. Van hulp bij het vestigen van jouw bedrijf in Zeeland, tot het vinden van talent en de introductie in publiek-private partnerschappen. Invest in Zeeland is onderdeel van NV Economische Impuls Zeeland en partner in het Invest in Holland-netwerk. Bekijk hier voorbeelden van de diensten van Invest in Zeeland. Meer lezen over wat de voordelen zijn over het zaken doen in Zeeland? Kijk dan hier!

Grenzeloos ondernemen

Ondernemen in Zeeuws-Vlaanderen

Jong ondernemen

Zeeland heeft behoefte aan ondernemers in de Zeeuwse Topsectoren, zoals de visserijsector, maar ook ondernemen in de zorg wordt steeds belangrijker. Jong ondernemers krijgen in Zeeland de ruimte om te groeien en te leren. Bedrijven zoals YourSuprise en Omoda zijn mooie voorbeelden van snelgroeiende Zeeuwse bedrijven.

Als jong ondernemer kun je deelnemen aan de Zeeuwse ‘Zomer ondernemer’. Kijk hier voor meer informatie. 
Roel Brugge, eigenaar creatief bureau

“Iedereen die heeft ervaren wat het leven inhoudt aan zee, zal dit altijd blijven nastreven”

Roel Brugge is een wereldreiziger. Bekijk het filmpje en ontdek zelf waarom hij ervoor heeft gekozen om na zijn avonturen terug te keren naar zijn geboorteplaats Breskens om daar zijn eigen creatief bedrijf te beginnen. Een bewuste keuze die alles te maken heeft met het opgroeien aan de Zeeuwse zee.

Lees meer over pionierende organisaties
Om deze video af te kunnen spelen dien je de marketingcookies te accepteren,wijzig hier je cookie instellingen