Over dit evenement

Grote grazers zorgen voor een open en gevarieerd landschap waarin prachtige doorkijkjes afgewisseld worden met dichte bosschages. De voormalig getijdengeulen zorgen voor robuustheid in het terrein wat de excursie tot een ware ontdekkingstocht maakt.  

Tijdens deze 3 uur durende rondleiding ontdek je het halfopen landschap, met open vlaktes, struwelen en bomen. Er wordt aandacht besteed aan de grazers die in dit gebied ingezet worden zoals koniks, rode geuzen en natuurlijk de wisenten. Wat is de invloed van hun gedrag op de plantengroei? Hoe gaan ze met elkaar om? En waarom is het zo belangrijk om deze dieren in het gebied te laten leven? En als je veel geluk hebt, zie je een wisent in levende lijve.

Het gebied kan er nat zijn dus draag goede waterdichte schoenen of laarzen! 

Startpunt

De tocht start bij het informatiebord van Het Zeeuwse Landschap bovenop de dijk, bij de kruising van de Campweg met de parallelweg van de Philipsdam (N257 richting Zierikzee). 

Tarieven

Volwassenen: € 6,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 3,00- p.p. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, tijdens het boeken, 50% korting voor twee volwassenen en nemen gratis twee kinderen tot 16 jaar mee.

Aanmelden

Reserveren is noodzakelijk en kan via de website van Het Zeeuwse Landschap.

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

Vanaf Tue Mar 12 2024
  • 12-03-2024Geopend

Contactgegevens

Campweg
4675
Sint Philipsland
excursies@hetzeeuwselandschap.nl
0113569110


Bekijk route